JUARA PIALA DUNIA 2010,TEAM MANA PASUKAN ANDA

Sabtu, 1 Mei 2010

9 HARI LAGI FINAL PIALA THOMAS

Gua nak terima kaseh pada kau orang beri komen, maseh ramai juga peminat badminton...jangan lupa 9 hari lagi bermulanya final piala thomas...ramai ramai kita kestadium bagi sokongan kat pemain pemain kita..bior gegarkan stadium naikan semangat pemain...maruah Malaysia sebagai negara yang digeruni dalam Badminton satu ketika dulu kita kembalikan...tewaskan China,Denmark,Korea,,lebih lebih lagi Indon....gua angin betul beb dengan Indon kalau pi Stadium panas telinga beb....

Ini gua analisis sikit pasal pemain kita..
LEE CHONG WEI gua rasa bolih dapat 1 point...mainan nya nampak konsisten tapi kalu jumpa LINDAN gua ingat 50/50 la beb...tapi kalau pemain lain tu gua ingat dia bolih pukol la.....
WONG CHOON HAN gua tak gerenti dapat point sejak kebelakangan ni selalu tewas kalau tak silap gua sekali je dia lepas suku akhir...gua ingat susah beb kalau jumpa ranking satu sampai sepuloh....
HAFIZZZzzzzz ..adoi gua ingat magic la kalau dia bolih bagi satu mata...sepanjang gua ikut permainan dia gua ingat dia pemain yg paling lemahhhh lembut....kurang tenaga...tak cukup semangat perjuangan....gua tak kutuk dia beb,,gua mau kasi semangat sama dia,,,dia single ketiga jadi 1 mata amat penting kalau draw 2 sama..gua harap Hafizzzzz bangkitlah berjuang hingga titisan darah terakhir bak kata orang...semua peminat dan rakyat Malaysia menaruh harapan pada lu la Hafizzzz.
KOO KHENG KIAT dan partner...gua ingat 50/50 la nak dapat satu mata...dia orang pon macam yoyo gak...harap harap dia orang bolih bagi satu mata setiap game..
ZAKRY LATIP and partner lak....adoi pening gak kepala tengok game dia orang...harapan agar dengan sokongan semua depa berdua bolih buat sesuatu untuk dapatkan satu mata..
Itulah sikit analisis gua dari pemerhatian gua sejak setahun kebelakangan ....walau bagaimana pon harap harap mereka berjaya..berjaya...berjaya...jgn lupa turun ramai ramai keStadium ..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terdapat ralat dalam alat ini