JUARA PIALA DUNIA 2010,TEAM MANA PASUKAN ANDA

Khamis, 13 Mei 2010

PIALA THOMAS MALAYSIA MENANG

Tahniah kpd pasukan Malaysia yang telah berjaya menewaskan Denmark walaupon perit yang penting menang,,tahniah pada Hafizzzzz yg menang hari ini,,walau pun pemain yg dilawannya bukan lah pemain handalan,,yang penting menang..sorri lah belum bolih puji lebih2,,kita tunggu dulu hari Jumaat bila bertemu China...

4 ulasan:

  1. Malaysia haria China jumaat nie 3-0...yeahhh go Malaysia go!!!!pasti boleh!!!!

    BalasPadam
  2. ye, saya sokong. saya suka tgok badminton. tapi semalam ada yg still saya kecewa. haih. menentang china esok? hurm. i love malaysia, tapi bapak susah nak kalahkan china. saya rasa china akan menang dgn agregat 3-2 ataupun 4-1. tapi still, malaysia tetap dihati. :)

    BalasPadam
  3. hehe... hafiz jadi penyelamat plak kali nih. nasib baik la ko menang hafiz hashim oit! kalau tak, kena kutok la ko lagi lepas nih. semoga pasukan thomas malaysia akan menang lawan china! risau nih! :)

    BalasPadam
  4. @@Jenny - Gua pon sama Msia tetap dihati,,ramalan lu gu ingat pon betul,bukan mudah nak tewaskan China,,harap kan berlaku Magic nanti..

    @@aidi- Tahniah kpd Hafizzzz,,lawan sebenar Hafizz ialah Bao Chun Lai,,kiranya mata terikat 2-2 ,,Hafizzz akan ketemu BCL,, kalau menang gua tabik,,tabik,,tabik sama dia,dengan cara bermain lemah lembut dia menang,,gua tabikkkkk.

    BalasPadam

Terdapat ralat dalam alat ini