JUARA PIALA DUNIA 2010,TEAM MANA PASUKAN ANDA

Sabtu, 1 Mei 2010

LIGA EUROPA

Gua kecewa sikit la beb,,gua punya favourite team LIVERPOOL dah tewasss lah,, tak gi Final ,,gua minat liverpool dari dulu jamtu Kenny Dalglish, Iron Rush hingga lah kini zaman TORES,,,tu lah gua frust tahun ni takda piala depa menang,,gua pon minat ENGLAND la beb..
tapi walau bagaimana pon Fulham kefinal,,bolih lah tengok final nanti ,,,kalau lu orang nak tengok jangan lupa FINALNYA pada 12 May 2010...Lu orang ngomel lah sikit pasai final ni..
ok beb cuci tangan berseh berseh sebelum makan tauu,,H1N1 mengganas semula...adios.

4 ulasan:

  1. sedih musim nih...team yang aku suka tak masuk


    selamat hari buruh untuk semua blogger (blogger tak cuti blogging ker?)
    selamat hari buruh

    BalasPadam
  2. @miss havoc : tak banyak sikit tu ada la..

    @lukisan pena : samala tu, lu suka team mana..

    BalasPadam
  3. gua pun kcwa beb..
    gua ni fan Liverpool gak neh..
    xpe la klh sbb mse tu kan rmai yg injred...
    season dpn lak la

    BalasPadam

Terdapat ralat dalam alat ini