JUARA PIALA DUNIA 2010,TEAM MANA PASUKAN ANDA

Isnin, 10 Mei 2010

CHELSEA JUARA LIGA PERDANA 2009/10

CHELSEA Juara Liga Perdana setelah dengan penuh bergaya menumpaskan WIGAN dengan jaringan yg sangat besar 8 - 0. Dengan itu Manchester United sebagai NAIB JUARA setelah menumpaskan STOKE dengan jaring besar juga 4-0. Berakhir Liga Perdana buat musim 2009/2010.

4 ulasan:

  1. ulasan?... baru le aku tau chelsea juara... sbb aku tak tengok perlawanan tu... huhuhu.....

    BalasPadam
  2. hahaha... tapi season nih cam pelik la. rasenye banyak team saja kasik peluang untuk chelsea menang kot. banyak jer team yang lawan dengan chelsea macam sengaja jer taknak lawan betol2. anyway, congratz chelsea!

    BalasPadam
  3. argh. mencik betul la MU x juara... hurmmmm

    BalasPadam
  4. @ dotblogspot @ Aiyoooo last game xtengok lak..syok banyak gol..

    @ aidi @ ye ke?? gua rasa tak lah..pasai apa player misti nak tunjuk skill ,pasai klau kena juai ka hrga tinggi..tapi tak tau nak kata la..

    @ wawa @ bagi la team lain lak juara..asyik MU jer jemu lak tengok..

    BalasPadam

Terdapat ralat dalam alat ini