JUARA PIALA DUNIA 2010,TEAM MANA PASUKAN ANDA

Khamis, 3 Jun 2010

JERMAN TANPA BALLACK


I'm sorry..pada lu orang kalau ada yang meminati Jerman ..he he I'm sorry ,,tengok ler gambar tu pemain harapan Jerman dan selaku ketua pasukan nampak nya duduk tepi padang je la..terjejas lah peluang Jerman nak jadi juara..
Sebenar Jerman ni bagus jugak la..sejak 1982 Jerman rekod yang baik mesti sampai pusingan separuh akhir..tapi kali ni gua agak Jerman tak bolih pi jauh lah..jangan marah penyokong Jerman..he he..walau bagaimanapon gua harap Jerman akan jadi favourite kali ni...

2 ulasan:

  1. satu satu pemain cedera time nak dekat world cup ni.. yang hebat2 lak tuh.. moralnya, takyah wat persahabatan ni, datang africa, maen terus...dari cedera tanpa berbaloi..

    eastbullet's blog

    BalasPadam

Terdapat ralat dalam alat ini